Jeroen Stolwijk
06 344 127 41

Adres: Zuidhoek 205 E, 3082 PH Rotterdam
Email: jeroen@droomvorm.nl
Portfolio: www.droomvorm.nl/zien

2008
- heden

Senior Grafisch Vormgever
& Art Direction B&T, Rotterdam

Wat doe ik? Vormgeving, print- en webdesign voor diverse grote onderwijsinstellingen en instanties. Ik maak en bewaak huisstijlen. Daarnaast bedenk en ontwerp ik concepten voor (advertentie) campagnes, online tools, facebook marketing, et cetera.

Resultaten Structuur aanbrengen in projecten. Overzicht houden en dat gebruiken om mensen aan te sturen binnen een klein team.

Huisstijlen, infographics, jaarverslagen, brochures, logo's, posters en online uitingen, webdesign en digitale mailings. Concept ontwikkeling, Art Direction, huisstijl bewaking en aansturing van collega's binnen een klein team.

2002
- 2008

Grafisch Vormgever
& Web Designer
Zuijderduijn / Interlokaal, Woerden

Wat deed ik? Ontwerpen en vormgeven van magazines, brochures, huisstijlen, posters, (kunst)boeken, verpakkings-, advertentie- en promotiemateriaal. Beheren, vormgeven en uitvoeren van websites in HTML en Flash. Ik specialiseerde me in logo ontwerp.

Resultaten Stáán voor mijn ontwerp. Begeleiding van stagairs binnen het bedrijf. Dankzij de in-house drukkerij heb ik veel ervaring opgedaan met het hele drukwerkproces. Bij Interlokaal werkten we veel samen met bekende kunstenaars en brachten we regelmatig kunstboeken en -kalenders uit. Oog voor detail en goed klantencontact waren daarvoor een vereiste.

Vormgeven van magazines, brochures, huisstijlen, posters, (kunst)boeken, verpakkings-, advertentie- en promotiemateriaal. Webdesign, logoontwerp, concept schetsen voor klanten. Beheer van computersystemen en technische ondersteuning.

1996
- 2002

Vormgever
HVDV Communicatie, Gouda

Wat deed ik? Ontwerp en vormgeving van huisstijlen, tijdschriften, kranten, brochures en advertenties. Drukwerkbegeleiding en aanvragen van offertes. Beheren en ontwerpen van websites.

Resultaten HVDV was een klein bedrijf, waar iedereen alles moest kunnen oppakken. Daarom was ik naast mijn werk als vormgever ook verantwoordelijk voor de begeleiding van de stagairs binnen het bedrijf. Bij afwezigheid van de eigenaar nam ik de zaken waar.

Vormgeving van logo's, huisstijlen, tijdschriften, kranten, websites, brochures en advertenties. Stagebegeleiding, klantcontact, drukwerkbegeleiding.

voor
1998

Opleiding

HAVO, 5 VWO, Grafisch Lyceum Utrecht. Afgestudeerd als allround Grafisch Vormgever, met specialisatie visualiseren (conceptschetsen).